Filmsnutter

Vi har laget noen filmsnutter som viser hvordan Bibliofils m2 fungerer, samt noen av de mange mulighetene som fins. I utgangspunktet ble filmene laget i forbindelse med et anbud, men vi ser at de kan være nyttige og informative også for våre eksisterende kunder. Filmene tar for seg alt fra utlån/innlevering til administrering, saksbehandling og masseendring. Det er ikke en komplett gjennomgang av m2, men mer smakebiter på det som fins, og hvordan både biblioteket og brukerne kan bruke Bibliofil i det daglige. Kanskje kan du oppdage noe du ikke visste var mulig?

Filmene er et øyeblikksbilde av Bibliofil slik det så ut pr august 2021. Og ettersom vi stadig utvikler systemet, så vil det kunne være at det har dukket opp nye muligheter/valg allerede kort tid etter filming.

Bibliofil har dessuten enormt mange innstillingsmuligheter, ettersom det skal kunne fungere like godt for et lite skolebibliotek som for et stort folkebibliotek med mange filialer. Så kanskje vil du på filmene se funksjoner du ikke visste fantes, og som ikke er «skrudd på» for ditt bibliotek. Ta i såfall kontakt, feks via Problemkassa, så hjelper vi deg gjerne.

Lenke til filmer

Ugle