Suksessen med Uglekassa fortsetter!

Hver første fredag i måneden fra kl. 8.30 møter dere uglene i Bibliotek-Systemer til en halvtimes tuting og ruging. Vi tuter om aktuelle ting, tips og triks og andre nyttige saker. Noen ganger er det nesten et lite lynkurs eller en demonstrasjon, mens andre ganger er det et større tema vi ruger litt på. Uansett så håper vi det blir like mange bokfinker som følger med på livet i kassa i høst – som det var forrige halvår. Vi oppfatter at dette var uhutelukkende en gedigen suksess, og er klare som egg for høstsesongen.

Vi har fått en del spørsmål om det er mulig å se Uglekassa i opptak, men vi liker ikke å bli uglesett i etterkant – så Uglekassa foregår kun «laiv». Det er også fordi vi ønsker det skal være lavterskel for ugletittere å stille spørsmål eller komme med eget kvitter. Tidspunktet har vist seg å ha passet godt, så det beholdes, selv om vi har hørt noen spredte ugleskrik om at det ikke passer for alle. Det er ikke så lett å gjøre alle til laks, dessverre.

Om noen bokfinker eller ugletittere der ute har et ønske om et tema vi skal ruge på, så send oss en e-post (firmapost@bibsyst.no). Det kan godt være at nettopp ditt ønske kan få fart på uglene i mosen, og da vanker det en liten overraskelse til biblioteket ditt fra oss som takk for tipset.

Vi tutes!

Hilsen Uglene i Bibliotek-Systemer

Ugle