Vellykket Brukermøte i Narvik

Takk til Arbeidsutvalget for vellykket Brukermøte i Narvik 28. og 29. september

2 og 1/2 år etter forrige Brukermøte kunne vi endelig samles igjen. Denne gangen hadde omtrent 80 deltakere tatt turen nordover til Narvik. Møtet ble offisielt åpnet i Narvik bibliotek ved at biblioteksjef Randi Agersborg fremførte Stig Homås’ dikt «Kjøssing i biblioteket» og Ensemble Oscar holdt en mini-konsert for oss.

Ensemble Oscar

Som vanlig var det mange muligheter for faglige innspill under brukermøtet. Monica Skybakmoen, nå fra Bibliotek-Systemer As, snakket om kompetanseutvikling med brukernære samlinger, om erfaringer med regionale samlinger i Hedmark. Katarina Byström fra Oslo Met fortalte oss om den frittgående bibliotekar, mens Åsmund Ådnøy fra Sølvberget kunne fortelle om suksesskriterier for strømming av arrangement i bibliotekene. Et tema som har vært svært aktuelt i det siste.

Monica Skybakmoen
Katarina Byström
Åsmund Ådnøy

Tradisjonen tro fikk Bibliotek-Systemer As god tid til å fortelle om sine pågående prosjekter, som nytt automatprogram, Tinging og tips og triks i Bibliofil på web. Vi er svært glade for at noen skolebibliotekarer også deltar på brukermøtene, og disse hadde sin egen sesjon på dag to.

Marie Chetwynd Eikeland

Mange har deltatt på digitale møter og konferanser det siste året, og de fleste er enige i at den uformelle praten i pausene og rundt bordet har vært savnet. Vi fikk mye tid til å ta igjen dette, særlig under festmiddagen, som ble holdt i den spektakulære Fjellheisrestauranten på Narvikfjellet, hvor turen opp og ned i gondoler under en stjerneklar kveldshimmel var særlig minneverdig.

Utsikt fra Fjellheisrestauranten
Frode Pettersen, Randi Heggland Strøm, Tone Dahl Valand og Kristin Flo, avtroppende AU

Tusen takk til Narvik bibliotek og Arbeidsutvalget for et flott gjennomført brukermøte! Nå var det 2 1/2 år siden sist vi møttes, men heldigvis er det kun et drøyt et halvt år til Arbeidsutvalget inviterer til neste Brukermøte, som blir holdt i Kristiansand i mai 2022.

Noen flere bilder fra Brukermøte -21 følger her!

Monica Skybakmoen og Randi Heggland Strøm ønsker velkommen og deler ut navnskilt
Ola Thori Kogstad
Narvik bibliotek

Tone Marthinsen, Odd Arne Jensen og Gunnar Monsen

Nils Petter Halvorsen

Gry Verene Iden

Anne Gerd Lehn
Roger Niva, Jon Ivar Rykkelid, Tore Morkemo og Henriette Thoner

Åshild Haga og Monica Skybakmoen

Peter Rodenberg, Carsten Dibbern og Anders Bøcher Brandt fra Inlead

Bjørn Rune Kristmoen, Tor Magnus Jonassen og Marie Chetwynd Eikeland

Narvik bibliotek

Randi K. Agersborg

View from a room

Takk for denne gang! Vi sees på Sørlandet!

Ugle