Oppstart av Uglekassa; månedlig digital halvtime

Vi starter opp med «Uglekassa: digital halvtime» fredag 3. februar kl. 8.30 til 9.00.

Dette var et av innspillene vi fikk på Biblioteksjefmøtet i høst, og nå er vi i gang. Vi har tenkt å avholde dette den første fredagen i måneden kl. 8.30 som utgangspunkt. Hensikten er å ta opp aktuelle tema eller spørsmål som vi tror vil være nyttig for kundene våre. Vi legger opp til at deltakerne kan kommunisere med oss underveis. Det kan også bli lansering av nye funksjoner, tips eller demonstrasjon av våre andre produkter. Noen ganger kan det også hende at vi bare har «åpen mikrofon» hvor vi svarer fortløpende eller tar imot innspill fra dere.

Vi håper at så mange som mulig har anledning til å delta på Uglekassa og at dette kan bli en nyttig møteplass. Vi oppretter arrangement på Facebook-siden vår for å kunngjøre månedens tema, og vi setter pris på om dere klikker «deltar» eller «interessert» der – slik at vi får et estimat både på interessen for tema og ca hvor mange vi blir.

Tema første gang blir statistikk. Bl.a. Hvor finner jeg den årlige statistikken til NB? Hvor er det blitt av webstatistikken? Og litt annet statistikk-snakk med mulighet for å stille spørsmål.

Håper vi ses digitalt. For å delta på Uglekassa, klikk her på fredag 3.2 kl. 8.30 (lenken går til zoom).

Ugle