Er du vår nye IT-konsulent?

Er du IT-konsulent og ønsker nye utfordringer? Kunne du tenke deg å arbeide med drift, installasjon og teknisk support av Linux-baserte systemer? Er du nyutdannet kanskje, og søker etter et spennende sted å starte? Bibliotek-Systemer As utvikler og drifter Bibliofil, som er det ledende datasystemet i bruk i bibliotekene i landet.

Stillingen og tilbudet

T-konsulenten vil inngå i vår avdeling for drift, installasjon og teknisk support. Avdelingen har ansvar for løpende drift av vårt eget Linux-baserte datasenter, i tillegg til distribuerte tjenere og infrastruktur ute hos våre kunder. Vi installerer og drifter løsninger for alt fra nettverk, Linux-baserte Bibliofil-tjenere og publikumsmaskiner, til meråpne bibliotek med adgangskontroll, videoovervåkning og selvbetjening.

Du vil jobbe både individuelt og sammen med andre kolleger, hvor mange har lang erfaring med oppgavene og lang fartstid i bedriften. Enten du er helt nyutdannet eller har erfaring fra fagområdet, ønsker vi kontakt med deg!

Hos oss er det kort vei fra idé til handling – og i prosesser er det rom for å teste ut kreativiteten.

Du blir en del av et svært godt arbeidsmiljø. Alle ansatte i Bibliotek-Systemer As har egne kontorer, slik at man ved behov kan jobbe konsentrert uten avbrytelser. Vi er Miljøfyrtårnbedrift, og kan blant annet tilby kostnadsfri lading av elbil. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger for alle ansatte. Er du glad i å bevege kroppen litt som avbrekk fra skjermen, så kan du gjøre dette i bedriftens eget treningsrom. I tillegg kan vi bistå når det gjelder å finne egnet bolig og andre praktiske forhold i forbindelse med eventuell flytting.

Om deg

Vi ser etter en selvstendig og initiativrik person, som også trives i å jobbe sammen med andre. Det er viktig med en generell interesse for, og erfaring med, Open Source-baserte løsninger. Et kontinuerlig blikk for hva som kan automatiseres og bedre utføres av maskiner, er en vesentlig egenskap.

Du bør ha erfaring med drift av Linux-baserte systemer, og ha god IT-faglig kompetanse med minimum tre års utdannelse innen IT. Relevant erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse. Du må også kunne bidra ved tekniske installasjoner hos våre kunder.

Det er ønskelig med erfaring fra én eller flere av disse produktene/områdene:

  • Scripting
  • Overvåkning, installasjon og drift av Linux-baserte løsninger
  • Virtualisering
  • Linux Diskless Client Server
  • VPN
  • Linux firewall (pfSense)
  • Hardware
  • Sikkerhet
  • Nettverk (ipv4/ipv6)

Enten du er nyutdannet eller har erfaring fra fagområdet, forventer vi at du har et sterkt faglig engasjement, er ansvarsfull, at du ønsker å dele kompetansen din og ønsker å bidra i arbeidsfellesskapet. Vi ser for oss at du er nysgjerrig på nye teknologier og nye måter å løse oppgaver på. Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, er strukturert og har evne til å arbeide både selvstendig og i team. Du er analytisk, og kan raskt sette deg inn i nye problemstillinger.

Du har førerkort i klasse B.

Kjenner du deg igjen i dette? Ring teknisk sjef Gunnar Monsen eller IT-konsulent Vegard Nilsen for en uforpliktende prat – på tlf. 33 11 68 00.

Om oss

Bibliotek-Systemer As er totalleverandør av IT-tjenester til bibliotek i Norge og ble stiftet i 1988. Vi utvikler, selger og drifter datasystemet Bibliofil, og er markedsledende innen vårt fagfelt. Bibliofil brukes av Nasjonalbiblioteket, over 150 folkebibliotek og fylkesbibliotek samt et firesifret antall skolebibliotek (både grunnskoler og videregående skoler) knyttet til disse. Også fengselsbibliotek og spesialsamlinger er brukere av Bibliofil. I tillegg er vi en betydelig leverandør av selvbetjeningsenheter og løsninger for Meråpent bibliotek til norske bibliotek.

Vi ønsker å være i front både når det gjelder funksjonalitet og brukervennlighet i løsningene. Vi har et tett samarbeid med våre kunder om videreutvikling og tilpasning av løsningene, slik at de fungerer optimalt både i små og store bibliotek.

Bibliotek-Systemer As har god økonomi med positivt driftsresultat og fornuftige reserver. Firmaet holder til i romslige lokaler i Larvik, og har pr. i dag 19 fulltidsansatte.

Søknad

Søknadsfrist:
Skriftlig søknad sendes snarest, og senest innen 18. februar 2024 til:

Bibliotek-Systemer As
Postboks 2093
3255 LARVIK

eller på e-post til:

firmapost@bibsyst.no

Ugle