Er du vår nye backend-utvikler?

Er du systemutvikler og ønsker nye utfordringer? Kunne du tenke deg å arbeide med database- og serverutvikling? Er du nyutdannet kanskje, og søker etter et spennende sted å starte? Bibliotek-Systemer As utvikler og drifter Bibliofil, som er det ledende datasystemet i bruk i bibliotekene i landet.

Stillingen og tilbudet

Som systemutvikler hos Bibliotek-Systemer As vil du være med på å videreutvikle serverdelen og tjenester i datasystemet Bibliofil. Dette innebærer utvikling av kjernefunksjonalitet i Bibliofil, samt utvikling og vedlikehold av API-er og integrering mot eksisterende tjenester. Du vil samarbeide med utviklere som arbeider med brukergrensesnittet. Den som ansettes blir en del av utviklingsavdelingen, som pr. i dag har 11 ansatte. Du vil jobbe både individuelt og sammen med andre kolleger, hvorav noen har lang fartstid med oppgavene og i bedriften. Enten du er helt nyutdannet eller har erfaring fra området, ønsker vi kontakt med deg!

Hos oss er det kort vei fra idé til handling – og i prosesser er det rom for å teste ut kreativiteten.

Du blir en del av et veldig godt arbeidsmiljø. Alle ansatte i Bibliotek-Systemer As har egne kontorer, slik at man kan jobbe konsentrert uten avbrytelser. Vi er Miljøfyrtårnbedrift, og kan blant annet tilby kostnadsfri lading av el-bil. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger for alle ansatte. Er du glad i å bevege kroppen litt som avbrekk fra skjermen, så kan du gjøre dette i bedriftens eget treningsrom.

Om deg

Vi ser etter deg som har relevant ingeniørutdanning eller bachelorgrad. Har du relevant mastergrad vil vi også gjerne høre fra deg. Det er ønskelig med erfaring/utdanning fra noen av disse områdene:

  • C/C++
  • GNU/Linux (som utviklingsmiljø)
  • WebService/REST (serverside)
  • Json/XML
  • Integrering mot database
  • Tcl
  • Objektorientert programmering og design
  • Implementering av standardprotokoller
  • Sikkerhet

Enten du er nyutdannet eller har erfaring fra området, forventer vi at du har et sterkt engasjement for faget, er ansvarsfull, at du ønsker å dele kompetansen din og ønsker å bidra i arbeidsfellesskapet. Vi ser for oss at du er nysgjerrig på nye teknologier og nye måter å løse oppgaver på. Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, er strukturert og har evne til å arbeide både selvstendig og i team. Du er analytisk, og kan raskt å sette deg inn i nye problemstillinger.

Kjenner du deg igjen i dette? Ring daglig leder Ola Thori Kogstad eller systemsjef Roger Niva for en uforpliktende prat – på tlf. 33 11 68 00.

Om oss

Bibliotek-Systemer As er totalleverandør av IT-tjenester til bibliotek i Norge og ble stiftet i 1988. Vi utvikler, selger og drifter datasystemet Bibliofil, og er markedsledende innen vårt fagfelt. Bibliofil brukes av Nasjonalbiblioteket, over 150 folkebibliotek og fylkesbibliotek samt et firesifret antall skolebibliotek (både grunnskoler og videregående skoler) knyttet til disse. Også fengselsbibliotek og spesialsamlinger er brukere av Bibliofil. I tillegg er vi en betydelig leverandør av selvbetjeningsenheter og løsninger for Meråpent bibliotek til norske bibliotek.


Vi ønsker å være i front både når det gjelder funksjonalitet og brukervennlighet i løsningene. Vi har et tett samarbeid med våre kunder om videreutvikling og tilpasning av løsningene, slik at de fungerer optimalt både i små og store bibliotek.


Bibliotek-Systemer As har god økonomi med positivt driftsresultat og fornuftige reserver. Firmaet holder til i romslige lokaler i Larvik, og har pr. nå 19 fulltidsansatte.

Søknad

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Roger Niva
Systemsjef
E-post: roger@bibsyst.no

Ola Thori Kogstad
Daglig leder
E-post: ola@bibsyst.no

Søknadsfrist:
Skriftlig søknad sendes snarest, og senest innen 13. oktober 2023 til:

Bibliotek-Systemer As
Postboks 2093
3255 LARVIK

eller på e-post til:

firmapost@bibsyst.no

Ugle