tilbyr og

Menyer

Kontaktopplysninger

Bibliotek-Systemer As

Levering/besøk:
Faret 8, 3271 Larvik

Postadresse:
Boks 2093
3255 LARVIK

Tlf: 33 11 68 00

Bestillinger:Statistikk nøkkeltall

Nøkkeltall utlån:
2019: 19,922,246
2018: 20,919,017

Statistikk Norgeslån

Mest utlånte bøker siste halvår:
Totalt Barn Voksne
Skolebibliotek

Mest utlånt eBokBib


Krydderkonkuranse - påsken 2008

Takk til alle som har deltatt i vårens uformelle krydderkonkurranse!

Meningen med en slik konkuranse er er naturligvis å gjøre alle Bibliofilbibliotek oppmerksom på verdien av at KatalogKrydder er basert på dugnad fra bibliotekene. Det viser seg at det er mange som gir sin skjerv, men vi vil allikevel berømme følgende bibliotek, som alle har lagt inn mer enn 2000 krydderposter i løpet av den tiden KatalogKrydder har vært i bruk: Skien, Telemarksbiblioteket (Nome), Bærum, Larvik, Jevnaker, Eidsberg, Deichmanske, Vefsn samt Sogn og Fjordane fylkesbibliotek.

I konkurransens siste (4-dagers) uke ble det lagt inn 399 poster, hvorav 66 innholdsfortegnelser, og vi har trukket ut følgende vinnere:

  • 1.premie til Skien bibliotek, som dermed får sovepose og Nøtteblanding (turmat!).
  • 2. premie til Vefsn bibliotek, og det betyr at minnebrikke, digitalt termometer, og påskeegg er på vei!
  • Ekstrapremie er trukket ut til Ullensaker bibliotek, som får Fotobok fra Vestfold fylke + pose med påskeegg.

Vinner av hovedpremien for konkurransen ble Harstad bibliotek, som deltok med krydring i 3 av 4 uker! Vi gratulerer, og sender Kodak digitalkamera.

Takk for en flott Krydderpåske!

 


 

Æ Krydderhåndbok Å Æ Produktark Å

Det trengs stadig påfyll av Krydderposter, og for å minne dere om dette arrangerer vi på nytt en uhøytidlig konkurranse, og stiller med både nyttige og smakfulle premier.

Vi er ute etter mer krydderposter, særlig på barnebøker, slik at barna får det enda lettere når de skal velge bøker. Vi ser at utgivelser fra de 3 - 4 siste årene er godt krydret, men eldre utgivelser mangler ofte både omtale og bilde.

Det er også viktig at dere fortsetter å krydre lærebøker, gjerne både med innholdsfortegnelse, forsidebilde og forlagets omtale.

Konkurransen går over 4 uker fra og med uke 10 til og med uke 13, og vi antar det kan være noen påskestille dager "innimellom", hvor dere får anledning til å delta.

Vi trekker ut ukevinnere med sovepose, førsteklasses termos, skismøring og minnepinne, mens sammenlagt-vinneren som blir trukket ut blant bidragsyterne får et Kodak digitalkamera. I tillegg sender vi ut påskegodt, se bildet.

Lykke til!